Τρόποι αποστολής

H εταιρίας μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. 


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι θα εκτελούνται και θα αποστέλλονται αυθημερόν .

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας του παραλαβή από το κατάστημα , θα λάβει ηλεκτρονική ενημέρωση για την παραγγελία του και υποχρεούται να παραλάβει εντός 5 εργάσιμων ημερών , διαφορετικά η εταιρία Γ.ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση. 


Χρεώσεις:

  1. Για αποστολές έως 2 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 3 . Για κάθε επιπλέον κιλό, επιπλέον κόστος  1.20 .
  2. Κόστος πληρωμής με αντικαταβολή 2,00
  3. Παράδοση μεγάλων σε όγκο παραγγελιών.

Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος προτείνεται η παράδοση με μεταφορική εταιρία κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημά μας . Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εταιρεία astypaliotis.gr συνεργάζεται με όλες τις μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα έτσι ώστε τα προϊόντα να φτάνουνε και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Κατόπιν συνεννοήσεως σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους, σε σας. 
Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 7€, δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.