Γυάλισμα

-25%
3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme, 1Kg, PN 51815
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι μια υψηλής κοπτικότητας χονδρή αλοιφή σχεδιασμένη να αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις γραμμές λείανσης μετά απο τις διεργασίες εξομάλυνσης και αφαίρεσης ατελειών με 3M 260L P1500 και Trizact 3000, για να πετύχετε επιδιόρθωση χρώματος και υψηλή γυαλάδα σε νέα και παλιά χρώματα. Χρησιμοποιήστε την την με περιστροφικό ή με έκκεντρο περιστροφικό αλοιφαδόρο πάνω στον οποίο έχετε τοποθετήσει το πράσινο σφουγγάρι της σειράς των σφουγγαριών με την χρωματική κωδικοποίηση της 3M™. Η 3M™ Perfect-It™ Χονδρή Αλοιφή Fast Cut Plus Extreme είναι το τελευταίο δημιούργημα της βραβευμένη γενιάς αλοι΄φων με την χαρακτηριστική χρωματική κωδικοποίηση, σχεδιασμένες ειδικά για την επιδιόρθωση και αναζωογόνηση χρωμάτων.

Εξαιρετική κοπτικότητα και απόδοση
Χρησιμοποιήστε λιγότερη αλοιφή για να κάνετε την ίδια δουλεία σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές αλοιφές.
Αποκτήστε κορυφαίας ποιότητας και γυαλάδας αποτελέσματα
Αφαιρέστε και τις άχνες από την βαφή
53,27 €
71,03 €
-25%
3M™ Perfect-It™ Σφουγγάρι Αφαίρεσης Ατελειών, Πράσινο, 150 mm, PN50487
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Χρησιμοποιήστε τα 3M™ Perfect-It™ Σφουγγάρια Αφαίρεσης Ατελειών για το σβήσιμο των γραμμών λείανσης, το γυάλισμα σε χαμηλή ταχύτητα και την αφαίρεση μπιμπικιών, για να έχετε μεγάλη αποτελεσματικότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας γυαλίσματος. Χρησιμοποιήστε τα ως μέρος του 3M™ Perfect-It™ Συστήματος Φινιρίσματος Βαφής, για πιο αποδοτικό γυάλισμα και καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Αποκτήστε εύκολες αλλαγές με τη χρήση των 3M™ Hookit™ και Quick Connect Συστημάτων Τοποθέτησης.
Αποφύγετε την εκτόξευση, για γρηγορότερα και πιο καθαρά αποτελέσματα, χάρη στην κατασκευή του σφουγγαριού που συγκρατεί την γυαλιστική αλοιφή.
Διάμετρος από 7,60 cm (3 in), για ακρίβεια σε δυσπρόσιτους ή περιορισμένους χώρους.
21,99 €
29,31 €
-25%
3M™ Perfect-It™ Extra Fine Plus Γυαλιστική Αλοιφή, 1Kg, PN 80349
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η 3M™ Perfect-It™ Extra Fine Plus Γυαλιστική Αλοιφή είναι μια ψιλή αλοιφή φινιρίσματος, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για σύγχρονα συστήματα βερνικιού βαφής με αντοχή στις γρατζουνιές.

Αφαιρέστε τις μικρογρατζουνιές και τις πιο έντονες γρατζουνιές της λείανσης.
Χρησιμοποιήστε την για να αφαιρέσετε την υφή φλούδας πορτοκαλιού.
Σχεδιασμένο για τυπικές βαφές 2 συστατικών (2K).
55,13 €
73,51 €
-25%
3M™ Perfect-It™ Σφουγγάρι Γυαλίσματος, Κίτρινο, 150 mm, PN50488
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αφαιρέστε αποτελεσματικά τις ελαφρές γρατζουνιές, τα σημάδια στροβιλισμού και τις ατέλειες από τη βαφή του φανοποιείου και την εργοστασιακή βαφή, χρησιμοποιώντας το 3M™ Perfect‐It™ Σφουγγάρι Γυαλίσματος. Κατασκευασμένα από ανάγλυφο αφρώδες υλικό, τα σφουγγάρια μας είναι σχεδιασμένα για επαναλαμβανόμενη μακροπρόθεσμη χρήση, για να παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Είναι αρκετά μεγάλα για να δουλεύουν αποδοτικά, αλλά και αρκετά μικρά για να αποθηκεύονται εύκολα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τα με τον 3M Αλοιφαδόρο και την 3M™ Perfect‐It™ Extra Fine Γυαλιστική Αλοιφή 80349 – σχεδιασμένα να συνδέονται εύκολα στους 3M Πάτους Στήριξης. Μέρος της σειράς των βραβευμένων, νέας γενιάς, γυαλιστικών αλοιφών, σφουγγαριών και πάτων της 3M με χρωματική κωδικοποίηση, το Σφουγγάρι μας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά στην επισκευή ατελειών, με μεγαλύτερη ευκολία και αποδοτικότητα.
16,39 €
21,85 €
-25%
3M™ Perfect-It™ Ultrafina SE Γυαλιστική Αλοιφή 1Kg, PN50383
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Για εξαιρετικά υψηλής γυαλάδας φινιρίσματα, χωρίς άσχημα σημάδια στροβιλισμού ή ολογράμματα, χρησιμοποιήστε την 3M™ Perfect-It™ Ultrafine SE Γυαλιστική Αλοιφή με τον αλοιφαδόρο σας. Η Γυαλιστική Αλοιφή μας είναι ένα από τα βραβευμένα προϊόντα νέας γενιάς, με χρωματική κωδικοποίηση, που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο τελικό στάδιο της Διαδικασίας Χρωματικής Κωδικοποίησης της 3M, για να σας βοηθήσει στην επίτευξη αποτελεσμάτων υψηλής γυαλάδας. Το γυαλιστικό μας είναι γρήγορο και εύκολο σ 0 τον καθαρισμό, δίνοντάς σας το χρόνο να κάνετε άλλες δουλειές.

Αποκτήστε ένα άριστο, υψηλής γυαλάδας φινίρισμα, χωρίς ατέλειες.
Γρήγορο και Εύκολο Καθάρισμα.
Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που εκτοξεύεται ελάχιστα και έχει καλό χειρισμό.
Καλός χειρισμός και εξαιρετικός καθαρισμός.
Παράγει ένα φινίρισμα χωρίς στροβιλισμούς («ολογράμματα»), ακόμα και σε μαύρα οχήματα.
57,30 €
76,40 €
-25%
3M™ Perfect-It™ Ultrafine Σφουγγάρι, Μπλε, 150 mm, PN50388
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το 3M™ Perfect-It™ Ultrafine Σφουγγάρι βοηθάει στην αφαίρεση των ολογραμμάτων και των σημαδιών στροβιλισμού στις βαμμένες επιφάνειες, ακόμα και στα δύσκολα, σκουρόχρωμα αυτοκίνητα. Διαθέτοντας ένα μοναδικό κυματοειδές, ανάγλυφο σχέδιο στην όψη που κρατάει την υγρή γυαλιστική αλοιφή, αυτό το Σφουγγάρι εφαρμόζει ομοιόμορφα το γυαλιστικό, χωρίς να απελευθερώνει επιπλέον αλοιφή, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει κυματισμούς στο φινίρισμα.

Αποκτήστε γυαλάδα υψηλής στιλπνότητας σε σκουρόχρωμα φινιρίσματα.
Χρήση για την απαλοιφή των σημαδιών στροβιλισμού και για εφαρμογή φινιρίσματος υψηλής γυαλάδας.
Κυματιστή όψη, που παρέχει επαρκή επιφάνεια επαφής, ενώ κρατάει καλά τη γυαλιστική αλοιφή.
19,09 €
25,46 €
-10%
3M™ 09019 Αναζωογονητικό και Γυαλιστικό Μετάλλου
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Χρησιμοποιήστε το 3M™ Marine Αναζωογονητικό και Γυαλιστικό Μετάλλου για να αποκαταστήσετε ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό, μπρούντζο και χρώμιο και για να αφαιρέσετε την οξείδωση, τη σκουριά και το θάμπωμα, όλα με μια κίνηση. Αποκαταστήστε όλα τα μεταλλικά τμήματα, για να έχετε γυαλάδα επαγγελματικού επιπέδου.
40,69 €
45,21 €
-15%
3M™ Perfect-It™ Μαλακή βάση αλοιφαδόρου για σφουγγάρια, M14, 09552
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η βάση σφουγγαριών 3M™ Perfect-It™ Polishing Back-up Pad 09552 χρησιμοποιεί το απλό σύστημα hook and loop με το οποίο πετυχαίνουμε την εύκολη και γρήγορη σύνδεση. Μία πλάκα νάϋλον είναι συνδεδεμένη σε ένα παχύ στρώμα αφρού που παρέχει εξαιρετική αντοχή στην κρούση και διάρκεια. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος επίσης δίνουν ένα υψηλό επίπεδο ευκαμψίας, που σημαίνει ότι ακόμα και αν κινείται από επίπεδες σε καμπύλες επιφάνειες το κάνει εύκολα και γρήγορα
54,68 €
64,33 €
3M™ 09391 - Finesse-It™ Γυαλιστικά σφουγγαράκια - 125 mm, Fine
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
3M™ 09391 - Finesse-It™ Γυαλιστικά σφουγγαράκια για παραδοσιακές εφαρμογές γυαλίσματος. Τα μαξιλαράκια γυαλίσματος προσφέρουν περισσότερη επιθετικότητα από τα αφρώδη μαξιλάρια και είναι σχεδιασμένα για χρήση με γυαλιστικά 3M™ Finesse-It™.

Πιο επιθετικά από τα αφρώδη σφουγγαράκια.
Χρήση με γυαλιστικά 3M™ Finesse-It™
Για παραδοσιακές εφαρμογές λείανσης
Σειρά 3M™ Finesse-It™, σειρά 3M™ Perfect-It™, Εργαλεία
5,25 €
-18%Χωρίς απόθεμα
3M™ Πανί Μικροϊνών CAR CARE PN 39016
Χωρίς απόθεμα
Το 3M™ Πανί Μικροϊνών αφαιρεί με ευκολία υπολείμματα κεριού και γυαλιστικού, καθώς και δαχτυλιές. Το πανί χωρίς χνούδι είναι ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες από γυαλί, μέταλλο, χρώμιο, πλαστικό, βινύλιο και δέρμα και διαθέτει μια μοναδική, έντονα απορροφητική υφή. Μέγεθος: 32 x 36 cm

Αφαιρεί υπολείμματα κεριού και γυαλιστικού, καθώς και δαχτυλιές από επιφάνειες από γυαλί, μέταλλο, χρώμιο, πλαστικό, βινύλιο και δέρμα.
Μοναδική μαλακή υφή μικροϊνών.
Χωρίς χνούδι.
Εύκολη αφαίρεση δαχτυλιών, υπολειμμάτων αλοιφής γυαλίσματος κ.τ.λ.
-16%
Scotch-Brite™ Πανί Μικροϊνών Ευαίσθητων Επιφανειών 2012
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Μια πετσέτα μικροϊνών, που αφαιρεί αποτελεσματικά λιπαρές ουσίες, βρομιά, νερό και σκόνη από διάφορες επιφάνειες. Είναι αποτελεσματική ακόμα και με τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες, όπως καθρέφτες και μάρμαρο. Είναι μαλακή και εύκαμπτη, με απαλό άγγιγμα, ενώ αντέχει την αποστείρωση με κλίβανο. Προσφέρει εξαιρετική διάρκεια χρήσης, είναι ανθεκτική στη χρήση απορρυπαντικών και πλένεται στο πλυντήριο έως τους 95°C.

Καθημερινή οικονομική λύση καθαρισμού.
Υψηλής ποιότητας μικροΐνες σε πολύ καλή τιμή.
Αντέχει μέχρι και 200 πλύσεις.
Πλένεται στο πλυντήριο μέχρι τους 95°C.
1,43 €
1,70 €
-6%
3M™ Industrial Cleaner Βιομηχανικό Καθαριστικό
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το 3M Industrial Cleaner είναι ένα καθαριστικό/απολιπαντικό βαρέως τύπου που λειτουργεί αποτελεσματικά σε ουσίες που είναι δύσκολο να απομακρυνθούν,όπως ξηρές συγκολλητικές ουσίες που δεν έχουν σκληρυνθεί, υπολείμματα ταινίας, λίπη, γράσσο, λάδια και βρωμιά.

Πολλαπλών χρήσεων.
Αντισκωριακό.
Προετοιμαζει τις επιφάνειες σε εφαρμογές κόλλησης.
Άρωμα φρέσκου λεμονιού.

40,20 €
42,77 €
3M™ Σπρέυ Καθαριστικό Ανοξείδωτων Επιφανειών
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Για ψυγεία,κεραμικές εστίες,σκάφη,ανελκυστήρες κλπ.

Καθαρίζει και γυαλίζει
Δεν αφήνει λιπαρότητα
Αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια,καλύπτει κηλίδες,επιβραδύνει την επαναρρύπανση, μειώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα,προστατεύει από γρατζουνιές

Για χρήση σε:ανοξείδωτο ατσάλι,χρώμιο,αλουμίνιο,ορείχαλκο και πλενόμενες σκληρές επιφάνειες όπως πλαστικές επιστρώσεις, σμάλτο και κεραμικά .
17,27 €
-6%
3M™ VHB™ Καθαριστικό Επιφανειών
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το 3M™ VHB™ Καθαριστικό Επιφανειών αφαιρεί τους περισσότερους ελαφρούς ρύπους (γράσο, βρομιά) αποτελεσματικά, χωρίς να επηρεάσει το υπόστρωμα. Είναι άχρωμο, σχεδόν άοσμο και εξατμίζεται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Καθαρίζει και απολιπαίνει, για να διασφαλίσει βέλτιστη πρόσφυση για τις 3M VHB Ταινίες, χάρη στη σύνθεσή του από καθαρή ισοπροπυλική αλκοόλη και νερό. Πωλείται σε εύχρηστη φιάλη 1 L.
22,19 €
23,61 €
Πανόβουρτσα (OEM)
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Δίσκος πάνινος με διπλή ραφή για το τελικό γυάλισμα μετάλλων και πέτρας
Διαθέτει 40 στρώματα πανιού από 100% βαμβάκι
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο
Πάχος: 20mm
Για χρήση με δράπανο,δίδυμους και γωνιακους τροχούς
6,32 €
Πανόβουρτσα Σιζάλ (OEM)
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Δίσκος πάνινος γυαλίσματος με ραφές σπιράλ και 5 στρώματα πανιού από σιζάλ
Σκληρός δίσκος για γυάλισμα, κοπή  επιφανειών
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο
Πάχος: 20mm
Για χρήση με δράπανο,δίδυμους και γωνιακους τροχούς
10,42 €
Πανόβουρτσα Πιέτα Αεριζόμενη (OEM)
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογέςΔίσκος γυαλίσματος αεριζόμενος με 8 φύλλα πανιού
Για γυάλισμα μετάλλων και πέτρας
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο
Πάχος: 20mm
Για χρήση με δίδυμους και γωνιακούς τροχούς


Σβουράκι Φελτ με άξονα (OEM)
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ευκαμπτό σβουράκι από τσόχα με άξονα που βοηθά στην αποφυγή υπερθέρμανσης και προσαρμόζεται στην επιφάνεια  εξασφαλίζοντας μαλακό και ελεγχόμενο φινιρισμα.
3,97 €
Πανόβουρτζα με άξονα (ΟΕΜ)

Δίσκος πάνινος με διπλή ραφή για το τελικό γυάλισμα μετάλλων και πέτρας με άξονα.
Διαθέτει 40 στρώματα πανιού από 100% βαμβάκι.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο.
Πάχος: 12 mm.
4,13 €
Σατινιέρα από τσόχα 100x100x19 (OEM)
Ευκαμπτή σατινιέρα από τσόχα 100x100x19 που βοηθά στην αποφυγή υπερθέρμανσης και προσαρμόζεται στην επιφάνεια  εξασφαλίζοντας μαλακό και ελεγχόμενο φινιρισμα.
62,74 €
Δίσκος Felt (OEM)

Δίσκος Felt για το τελικό γυάλισμα μετάλλων και πέτρας.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο.
Πάχος: 13 mm / 25 mm
9,98 €
Δισκός Felt με άξονα (OEM)

Δίσκος Felt με άξονα για το τελικό γυάλισμα μετάλλων και πέτρας με άξονα.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο.
Πάχος: 5 mm
14,63 €
Πάνινος Κύλινδρος με άξονα (OEM)
Πάνινος  κύλινδρος με άξονα για το τελικό γυάλισμα μετάλλων και πέτρας με άξονα.

Πολυστρωματικός κύλινδρος από 100% βαμβάκι.
Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο.
Πάχος: 60mm
Διάμετρος: 60mm
13,09 €
Χωρίς απόθεμα
Δίσκος Felt 125 mm - M14 (OEM)
Χωρίς απόθεμα
Δίσκος Felt διαμέτρου 125mm και σπείρωμα M14 για ευκολή προσαρμογή σε γωνιακό τροχό.Ιδανικός για γυάλισμα inox χωρίς να υπερθερμαίνεται. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση μιας αλοιφής γυαλίσματος σε κάθε δίσκο.

Διάμετρος: 125mm
Πάχος: 10 mm