Ασφαλείς συναλλαγές

H astypaliotis.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. 

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. 
Οι Κωδικοί που χρησιμοποιητε σαν χρήστες για την εισοδό σας στο site μας είναι κωδικοί που τους εχετε βάλει και τους ξέρετε μόνο εσείς γι αυτό θα πρέπει να τους διαφυλάσσεται με απόλυτη μυστικότητα . Η dcs.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς σας για να εχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία  απο αμέλεια σας . Γι αυτό καλό είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα να τους αλλάζετε τους κωδικούς σας πρόσβασης για περισσότερη ασφάλεια.