DYNABRADE TOOLS

DYNABRADE TOOLS

Dynabrade η Αμερικανική εταιρεία που παράγει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας εργαλεία αέρος. Ιδρύθηκε το 1969 και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης σε εργαlεία λείανσης, στίλβωσης και κοπής.
Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες της αεροναυπηγικής και αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και στις βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλου, ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για επαγγελματίες.
Η Dynabrade δίνει έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα και αναπτύσσει τα εργαλεία της με βάσει τις ανάγκες των πελάτων της.

We listen. We observe. We Innovate.

Νέο
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Dynafile - Βαλίτσα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade Ταινιολειαντήρας Dynafile® κιτ βαλίτσα.Η oλοκληρωμένη λύση της Dynabrade που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για λείανση, αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα μετάλλων.Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, διαθέτει μηχανισμούς γρήγορης αλλαγής λειαντικών ταινιών και ρυθμιζόμενων κεφαλών για εργασίες ακριβείας. Ιδανικό για βιομηχανίες μεταλλουργίας και επεξεργασίας μετάλλου. Βασικά Χαρακτηριστικά:
Ιπποδύναμη: 0.5 hpMax.RPM: 20.000Δέχεται Ιμάντες Λείανσης από 3mm έως 13 mm x 610 mm.Εμπρόσθια ΕξάτμισηΒάρος Μηχανήματος: 1,4Kg

Για χρήση σε μέταλλο, πλαστικό, υαλοβάμβακα, σύνθετα υλικά, καουτσούκ, γυαλί και πέτρα.
Σκληρά και μαλακά λάστιχα ολίσθησης ιμάντων λείανσης που τοποθετούνται στους βραχίονες επαφής για εργασίες βαριάς λείανσης ή φινιρίσματος.
Άνετη θέση του μοχλού γκαζιού.
Γρήγορη και εύκολη αλλαγή λειαντικών ταινιών.
Στάνταρ βραχίονας επαφής ιμάντων: 11218


Το Κιτ περιλαμβάνει βραχίονες επαφής ιμάντων:
1.273,48 €
Νέο
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Dynafile II® - Βαλίτσα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Dynafile II® κιτ βαλίτσα.Η ολοκληρωμένη λύση της Dynabrade που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για λείανση, αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα μετάλλων.Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, διαθέτει μηχανισμούς γρήγορης αλλαγής λειαντικών ταινιών και ρυθμιζόμενων κεφαλών για εργασίες ακριβείας.Ιδανικό για βιομηχανίες μεταλλουργίας και επεξεργασίας μετάλλου. 
Βασικά Χαρακτηριστικά:

Ιπποδύναμη: 0.5 hp
Max.RPM: 20.000
Δέχεται Ιμάντες Λείανσης από 6mm έως 19 mm x 457 mm.
Εμπρόσθια Εξάτμιση
Βάρος Μηχανήματος: 1,1Kg
Στάνταρ Βραχίονας του Εργαλείου:  11320Το Κιτ περιλαμβάνει βραχίονες λείανσης διαστάσεων:
1.316,88 €
Νέο
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Dynafile ΙΙΙ - Βαλίτσα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade Ταινιολειαντήρας Dynafile ΙΙΙ® κιτ βαλίτσα.Η oλοκληρωμένη λύση της Dynabrade που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για λείανση, αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα μετάλλων.Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, διαθέτει μηχανισμούς γρήγορης αλλαγής λειαντικών ταινιών και ρυθμιζόμενων κεφαλών για εργασίες ακριβείας. Ιδανικό για βιομηχανίες μεταλλουργίας και επεξεργασίας μετάλλου. 
Βασικά Χαρακτηριστικά
Ιπποδύναμη: 0.7 hpMax.RPM: 20.000Δέχεται Ιμάντες Λείανσης: 6-25 mm x 457 mmΕξάτμιση προς τα εμπρόςΒάρος Μηχανήματος: 2 Kg      

Ιδανικό τόσο για επαγγελματικές όσο και για DIY εφαρμογές, αυτό το εργαλείο εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με ελάχιστη προσπάθεια.
Ελαφριά εργονομική λαβή διαθέτει κλίση 7 μοιρών.
Κεφαλή λείανσης πολλαπλών θέσεων η οποία περιστρέφεται 360 μοίρες.
Το εργαλείο έχει εξάτμιση προς τα πίσω με επιπλέον εξάτμιση κατευθυνόμενη προς την ταινία παρέχοντας το όφελος του καθαρισμού και της ψύξης της ταινίας.
Εύκολη και ταχύτατη αλλαγή ιμάντων λείανσης.
Στάνταρ Βραχίονας του Εργαλείου: 15350 

Το Κιτ περιλαμβάνει βραχίονες λείανσης: 15321, 15350, 15357
1.628,12 €
Νέο
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Mini-Dynafile II - Βαλίτσα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade Ταινιολειαντήρας Mini-Dynafile® κιτ βαλίτσα.Η Ολοκληρωμένη λύση της Dynabrade που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για λείανση, αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα μετάλλων.Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, διαθέτει μηχανισμούς γρήγορης αλλαγής λειαντικών ταινιών και ρυθμιζόμενων κεφαλών για εργασίες ακριβείας.Ιδανικό για βιομηχανίες μεταλλουργίας και επεξεργασίας μετάλλου. 


Βασικά Χαρακτηριστικά:
Ιπποδύναμη: 0.4 hpMax.RPM: 25.000Δέχεται Ιμάντες Λείανσης: 13mm x 305mmΕξάτμιση προς τα πίσωΒάρος Μηχανήματος: 0,7 Kg

Ιδανικό τόσο για επαγγελματικές όσο και για DIY εφαρμογές, αυτό το εργαλείο εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με ελάχιστη προσπάθεια.
Ελαφριά εργονομική λαβή διαθέτει κλίση 7 μοιρών.
Κεφαλή λείανσης πολλαπλών θέσεων η οποία περιστρέφεται 360 μοίρες.
Το εργαλείο έχει εξάτμιση προς τα πίσω με επιπλέον εξάτμιση κατευθυνόμενη προς την ταινία παρέχοντας το όφελος του καθαρισμού και της ψύξης της ταινίας.
Εύκολη και ταχύτατη αλλαγή ιμάντων λείανσης.
Το κιτ περιλαμβάνει βραχίονες λείανσης: 15026, 15028, 15030.

Στάνταρ Βραχίονας του Εργαλείου: 15026

1.217,68 €
Νέο
Dynabrade® Ταινιολειαντήρας Σωλήνων - 14360
Παράδοση σε 5-7 Εργάσιμες Ημέρες
Dynabrade Ταινιολειαντήρας Σωλήνων. (Βόας)Η oλοκληρωμένη λύση της Dynabrade που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία για λείανση, αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα μετάλλων.Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, διαθέτει μηχανισμούς γρήγορης αλλαγής λειαντικών ταινιών και ρυθμιζόμενων κεφαλών για εργασίες ακριβείας.Ιδανικό για βιομηχανίες μεταλλουργίας και επεξεργασίας μετάλλου και σωλήνων διαμέτρου από 10mm - 152mm.Βασικά Χαρακτηριστικά:Ιπποδύναμη: 0.7 hpMax.RPM: 3.400Δέχεται Ιμάντες Λείανσης από 13mm έως 38 mm x 762 mm.Εξάτμιση προς τα πίσωΒάρος Μηχανήματος: 2,7 Kg


Ένα απαραίτητο εργαλείο για την κατασκευή μεταλλικών κιγκλιδωμάτων και επεξεργασία σωλήνων.


Δέχεται Ιμάντες λείανσης πλάτους από 13 mm έως 38 mm x 762 mm.


Για χρήση σε καμπύλες επιφάνειες διαμέτρου από 10 mm - 152 mm.


Ο μοχλός ασφαλείας αποτρέπει την ακούσια εκκίνηση του εργαλείου.


Η πλευρική λαβή ρυθμίζεται για βέλτιστη άνεση και έλεγχο.


Η άνετη λαβή μπορεί να μετακινηθεί για χρήση με το δεξί ή το αριστερό χέρι.


Χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.


Η ρυθμιζόμενη κεφαλή συναρμολόγησης περιστρέφεται εύκολα για να ταιριάζει σε κάθε εφαρμογή.


Γρήγορη και εύκολη αλλαγή των λειαντικών ζωνών.


Η λειαντική ζώνη έρχεται σε επαφή με 180 μοίρες της περιφέρειας του κομματιού εργασίας, για διαμέτρους 10 mm έως 60 mm.

Περιλαμβάνει βύσμα σύνδεσης 95675 για παροχή αέρα.
2.600,28 €
Νέο
Dynabrade® Ευθύς Τροχός Dynastraight®
Παράδοση σε 5-7 Εργάσιμες Ημέρες
Dynastraight Finishing Tool – η απόλυτη λύση για ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε εργασίες φινιρίσματος επιφανειών. Σχεδιασμένο για επαγγελματικά αποτελέσματα, αυτό το εργαλείο υψηλής απόδοσης προσφέρει απαράμιλλο έλεγχο και ευελιξία, καθιστώντας το ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Είτε εργάζεστε σε μέταλλο, ξύλο ή σύνθετα υλικά, το Dynastraight Finishing Tool εξασφαλίζει ομαλό και άψογο φινίρισμα κάθε φορά. Ενισχύστε την εργαλειοθήκη σας με αυτό το αξιόπιστο και ανθεκτικό εργαλείο φινιρίσματος και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και απόδοση που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες.
Βασικά Χαρακτηριστικά: Ιπποδύναμη: 0.7 hp Max.RPM: 3.400 Δέχεται Ιμάντες Λείανσης 90mm x 357mm Εξάτμιση προς τα πίσω Βάρος Μηχανήματος: 2 Kg


Dynastraight Ευθύς Τροχός για λείανση, καθαρισμό, αφαίρεση γρεζιών και στίλβωση σε ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, χάλυβα και σύνθετα υλικά.
Το μοντέλο περιλαμβάνει Αξόνα επιμήκηνσης 13015 διαστάσεων (5/8"-11), ιδανικό για χρήση με τροχό φούσκα 94472 Dynacushion.
Μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε εξάρτημα με διάμετρο 5/8".
Περιλαμβάνει το βύσμα σύνδεσης 95675 για τα συστήματα αέρος
1.344,16 €
Νέο
Dynabrade® Mini-Dynafile II Ταινιολειαντήρας 13mm x 330mm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Ο Dynabrade® Mini-Dynafile II είναι ένας ευέλικτος και συμπαγής ταινιολειαντήρας σχεδιασμένος για εφαρμογές λείανσης ακριβείας, αφαίρεσης γρεζιών και φινιρίσματος.
Δέχεται ιμάντες λείανσης διάστασης 13mm x 330 mm, προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο, καθιστώντας το ιδανικό για λεπτομερής εργασίες και εύκολη πρόσβαση σε περιορισμένους χώρους.Ιδανικό τόσο για επαγγελματικές όσο και για DIY εφαρμογές, αυτό το εργαλείο εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με ελάχιστη προσπάθεια.Βασικά Χαρακτηριστικά:Ιπποδύναμη: 0.4 hp Max.RPM: 25.000 Δέχεται Ιμάντες Λείανσης 13mm x 330mmΕξάτμιση προς τα πίσωΒάρος Μηχανήματος: 0,7 Kg

Ελαφριά εργονομική λαβή με κλίση 7 μοιρών.
Κεφαλή λείανσης πολλαπλών θέσεων που περιστρέφεται 360 μοίρες.
Το εργαλείο έχει εξάτμιση προς τα πίσω με επιπλέον εξάτμιση κατευθυνόμενη προς την ταινία , παρέχοντας το όφελος του καθαρισμού και της ψύξης του ιμάντα λείανσης.
Εύκολη και ταχύτατη αλλαγή ιμάντων λείανσης.
Περιλαμβάνει το βύσμα σύνδεσης 95675 για τα συστήματα αέρος

1.129,64 €
Νέο
Dynabrade® Ευθύς Λειαντήρας (Κολετ) - 1/4" & 6mm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade® Ευθύς Λειαντήρας (Κολετ) υψηλής απόδοσης ιδανικός για λείανση ακριβείας, γυάλισμα και καθαρισμό γρεζιών. Ο σχεδιαμός του εργαλείου χωρίς γρανάζια εξασφαλίζει ομαλή και με λιγότερο θόρυβο λειτουργία, ενώ η εμπρόσθια εξαγωγή αέρα κρατά τα υπολείμματα μακριά καθώς δουλεύετε. Βασικά Χαρακτηριστικά:Ιπποδύναμη: 0.5 hpMax.RPM: 24.000Δέχεται Εργαλεία με άξονα - 1/4” & 6mmΕξάτμιση προς τα εμπρόςΒάρος Μηχανήματος: 0.7 Kg


709,28 €
Νέο
Dynabrade® Τροχός Λείανσης 75mm - 52415
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade® Τροχός Λείανσης 75mm (Roloc) ιδανικός για στενούς χώρους που παρέχει ομαλά και σταθερά αποτελέσματα. Εργονομικά σχεδιασμένο για άνεση και έλεγχο. Βασικά Χαρακτηριστικά: Ιπποδύναμη: 0.7 hp Max.RPM: 20.000 Διάμετρος: 75mm Εξάτμιση προς τα πίσω Βάρος Μηχανήματος: 0,9 Kg
1.065,16 €
Νέο
Dynorbital® Extreme X61V Τριβείο Αέρος - 150mm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynorbital® Extreme Χ61V τριβείο αέρος που διαθέτει τη μεγαλύτερη δύναμη με σταθερή ταχύτητα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο περιστροφικό τριβείο τύπου χειρός 150 mm.Δύναμη και ταχύτητα με εργονομικά χαρακτηριστικά που διατηρούν τους χειριστές ασφαλείς και παρέχουν άνεση κατά την διάρκεια της εργασίας τους.Ο συμμετρικός σχεδιασμός και το συμπαγές μέγεθος του Dynorbital® Extreme επιτρέπει σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χειριστές να δουλεύουν εξίσου άνετα.Βασικά Χαρακτηριστικά:Ιπποδύναμη: 0.3 hpMax.RPM: 12.000Τύπος: Χειρός με αναρόφηση.Διάμετρος: 150mmΒάρος Μηχανήματος: 0.9 Kg
465,00 €
Νέο
Dynabrade Γωνιακός Τροχός Αέρος - 52639 125mm
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade Γωνιακός Τροχός Αέρος 1,3 ίππων κατάλληλος για κάθε τύπου λείανση και αφαίρεση υλικών σε βιομηχανικές εφαρμογές όπως η επεξεργασία μετάλλων/ανοξείδωτου χάλυβα, σύνθετα υλικά, τοιχοποιία, σιδηρουργία και γενικές συγκολλήσεις. Σχεδιασμένο σύμφωνα με το πρότυπο αριστείας Dynabrade που προσφέρει μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών για αύξηση της απόδοσης και μεγιστοποίηση της άνεσης του χειριστή!


Γωνιακός Τρόχος Αέρος 125 mm 1,3 hp ιδανικός για γρήγορη αφαίρεση συγκόλλησης , αφαίρεση γρεζιών, καθώς και αφαίρεση σκουριάς και αλάτων.


12.000 RPM, M14 x2 Spindle Thread, 2.4Kg.


Το εργαλείο δέχεται προαιρετικούς κεντρικούς τροχούς τύπου 27 διαμέτρου 127 mm (5") με κεντρική οπή 22 mm (7/8").


Περιλαμβάνει 25215 προστατευτικό τροχού, 25262 εφεδρική φλάντζα και 53696 φλάντζα ασφάλισης.1.220,16 €
Νέο
Dynabrade® Γράσο - 95544
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Βελτιώστε την απόδοση και τη μακροζωία των εργαλείων σας Dynabrade με το γράσο Dynabrade® 95544. Yψηλής ποιότητας λιπαντικό ειδικά διαμορφωμένο για να μειώνει την τριβή και τη φθορά στα μηχανικά μέρη, εξασφαλίζοντας ομαλή και αποδοτική λειτουργία.


Υψηλής αντοχής με εξαιρετική αντίσταση στο νερό, τον ατμό, κ.λπ.
Συσκευασία 74ml
12,31 €
Νέο
Dynabrade® Διανεμητής Γράσου - 95541
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Dynabrade® Διανεμητής Γράσου 95541 σχεδιασμένος ειδικά για τη συντήρηση εργαλείων αέρος της Dynabrade®.• Χωρητικότητα: Σχεδιασμένο για να κρατά και να διανέμει λιπαντικό για τη σωστή συντήρηση των εργαλείων αέρος Dynabrade. • Κατασκευή: Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά για να αντέχει σε συχνή χρήση σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. • Σχεδιασμός: Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία χρήσης, εξασφαλίζοντας αποδοτική και ελεγχόμενη εφαρμογή λιπαντικού.
Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
Πάντα να φοράτε κατάλληλο ΜΑΠ, όπως γάντια και προστατευτικά γυαλιά, όταν χρησιμοποιείτε το πιστόλι λίπανσης.
34,77 €
Νέο
Dynabrade® Συνδεσμός παροχής αέρα Dynaswivel® - 1/4"
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Βελτιώστε την ευελιξία και την αποδοτικότητα του εργαλείου σας Dynabrade με το 94300 1/4" NPT σύνδεσμο αέρος Dynaswivel
Σχεδιασμένος για πλήρη περιστροφή 360 μοιρών.
Αυτός ο υψηλής ποιότητας σύνδεσμος προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών και ευκολία χρήσης.
Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση και αντοχή στη φθορά.
Ιδανικό για χρήση σε διάφορα εργαλεία αέρος της Dynabrade, μειώνει όποια αντίσταση  του σωλήνα αέρος και αυξάνει την παραγωγικότητα.

33,18 €