Λειαντκά Bristle Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
 • Γρήγορη προβολή
  19,48 € Σε Απόθεμα

  Οι δίσκοι 3M™Scotch Brite™ Bristle υψηλής ταχύτητας αφαιρούν χρώμα, κηλίδες, κόλλες, ηλεκτροσυγκολλήσεις, βαριά οξείδωση και γενικά ουσίες από μεγάλες επιφάνειες γρήγορα και εύκολα. Χρειάζονται ελάχιστη πίεση από τον χειριστή και ο μέγιστος αριθμός στροφών είναι συμβατός με τους περισσότερους γωνιακούς τροχούς.

  19,48 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  5,65 € Σε Απόθεμα

  Οι δίσκοι Scotch Brite Bristle παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τις βούρτσες σύρματος και διατηρεί τις λειαντικές ιδιότητες καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του δίσκου για χρήση σε αλουμίνιο και μέταλλο. Χρησιμοποιείται για το φινίρισμα, τη στίλβωση, τον καθαρισμό και για την αφαίρεση χρωμάτων,γρατζουνιών και σκουριάς.

  5,65 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  82,17 € Σε Απόθεμα

  Η Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush,χρησιμοποιώντας κεραμικό λειαντικό κόκκο,αναμεμειγμένο με οξείδιο του αλουμινίου και χυτές,εύκαμπτες τρίχες, παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και διατηρεί την ιδιότητα λείανσης καθ'όλη τη διάρκεια ζωής της βούρτσας.Αφαιρεί χρώματα,λεκέδες,κόλλες,σημάδια συγκόλλησης,σκουριά,βαρέα οξείδια και επιφανειακούς ρύπους.

  82,17 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  26,41 € Σε Απόθεμα

  Η Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush,χρησιμοποιώντας κεραμικό λειαντικό κόκκο, αναμεμειγμένο με οξείδιο του αλουμινίου και χυτές, εύκαμπτες τρίχες, παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τις βούρτσες και διατηρεί την ιδιότητα λείανσης καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της βούρτσας. Αφαιρεί χρώματα, λεκέδες, κόλλες, σημάδια συγκόλλησης, σκουριά, βαρέα οξείδια και...

  26,41 €
  Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα