Τροχοί με άξονα Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
 • Γρήγορη προβολή
  2,23 € Σε Απόθεμα

  Οι εύκαμπτοι τροχοί 3M™ 339 Flap είναι ιδανικοί για φινίρισμα και καθαρισμό, παρέχοντας ευελιξία και εξαιρετικές δυνατότητες κοπής και γυαλίσματος.Προσφέρουν μια πιο επιθετική κοπή, ικανή να απομακρύνει τις επιφανειακές ατέλειες και τα σημάδια χειρισμούΓια τον καθαρισμό, την τελική επεξεργασία και την ανάμειξη επιφανειακών ατελειών

  2,23 €
  Σε Απόθεμα
 • Κατάλληλη για χρήση σε όλα τα μέταλλα, η 3Μ Scotch-Brite SF-FB Flap Brush είναι ένα αποξεστικό υλικό υψηλής πυκνότητας κατάλληλο για εφαρμογές, όπως αφαίρεση γρεζιών, καθαρισμός, φινίρισμα, αποχρωματισμός και αφαίρεση οξείδωσης από συγκόλληση.Έχει εξαιρετική αντίσταση στη φθορά σε ακανόνιστες και αιχμηρές επιφάνειες και μεγάλη διάρκεια ζωής.

  10,61 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  11,16 € Σε Απόθεμα

  3M Roloc+ Type T Flap Brush MS-ZR σχεδιασμένο για μέταλλο  και πλαστικό. Η μη λειαντική κατασκευή τάλκης σημαίνει δράση ελαφρού καθαρισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μια σύνθεση γυαλίσματος για να επιτύχει γρήγορο  και γυαλιστερό φινίρισμα.

  11,16 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  10,61 € Σε Απόθεμα

  Η 3Μ Scotch Brite PF-ZS βούρτσα σε άξονα παράγει ένα πυκνό και matt φινίρισμα. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή της ποιότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές αποτέλεσμα χωρίς σημάδια. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πολλά υλικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εργασιών, όπως καθαρισμός, ελαφριά αφαίρεση γρεζιών,decoloring, απομάκρυνση οξείδωσης. 

  10,61 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  10,61 € Σε Απόθεμα

  Η Scotch-Brite™ Flap Brush FF-ZS σε άξονα (6mm) είναι κατάλληλη για καθαρισμό και τελική επεξεργασία από ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Δημιουργούν ένα ωραίο, ματ φινίρισμα Εφαρμογές: Φινίρισμα, στίλβωση και καθαρισμός ελαφρώς οξειδωμένων μερών. Επεξεργασμένο υλικό: Ανοξείδωτος χάλυβας, σιδηρούχα μέταλλα, χαλκός, ορείχαλκος, χαλκός.

  10,61 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  11,79 € Σε Απόθεμα

  Ο τροχός 3Μ ™ Combi είναι ένας μοναδικός συνδυασμός λειαντικών με επίστρωση οξείδιο αργιλίου και Scotch-Brite ™τοποθετημένα σε άξονα 6 mm.Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση γρεζιών και το φινίρισμα ταυτόχρονα: τα λειαντικά πτερύγια παρέχουν μια σταθερή κοπή και τα πτερύγια Scotch-Brite ™ παράγουν ένα ομαλό φινίρισμα.Για χάλυβες, ανοξείδωτα και μη σιδηρούχα...

  11,79 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  11,79 € Σε Απόθεμα

  Η βούρτσα Scotch-Brite FF-ZR είναι εμποτισμένη με λειαντικό ορυκτό για να δώσει μια ομοιόμορφη κοπή και φινίρισμα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ενσωματώνει το σύστημα Roloc για γρήγορη τοποθέτηση. Ιδανική για καθαρισμό και ελαφριά αφαίρεση γρεζιών από διάφορα υποστρώματα και σατινέ φινίρισμα στα μέταλλα και εξομάλυνση ξύλου πριν από το βερνίκωμα.

  11,79 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  26,41 € Σε Απόθεμα

  Η Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush,χρησιμοποιώντας κεραμικό λειαντικό κόκκο, αναμεμειγμένο με οξείδιο του αλουμινίου και χυτές, εύκαμπτες τρίχες, παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τις βούρτσες και διατηρεί την ιδιότητα λείανσης καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της βούρτσας. Αφαιρεί χρώματα, λεκέδες, κόλλες, σημάδια συγκόλλησης, σκουριά, βαρέα οξείδια και...

  26,41 €
  Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα