3Μ™ Cubitron™ II Hookit™ Cloth Disc 947A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

3M™ Cubitron™ II Hookit™ 947A Δίσκος Λείανσης

  • Κόβουν τα μέταλλα γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Τεχνολογία PSG της 3M, που εξασφαλίζει υψηλότερο ρυθμό κοπής.
  • Παρέχουν σταθερή απόδοση σε ευρεία ποικιλία μετάλλων.
  • Κατασκευή επάνω σε ανθεκτικό και με αντοχή στο νερό υπόστρωμα από ύφασμα πολυεστέρα, βάρους Χ.
  • Ιδιαίτερα εύχρηστοι και πρακτικοί για εφαρμογές μεγάλου όγκου εργασιών που απαιτούν αδιάκοπη εργασία και γρήγορη αλλαγή των δίσκων.

2,28 € με ΦΠΑ

1,84 € χωρίς ΦΠΑ

2,53 € -10%

check Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Περιγραφή

Το πλεονέκτημα Cubitron™ II
3M™ Cubitron™ ll Hookit™ 947A είναι κατάλληλος για λείανση μετάλλων χάρη στην αντοχή του και το γρήγορο κοπτικό υλικό λείανσης. Οι μηχανικοί μας ξεκίνησαν με τον κεραμικό λειαντικό κόκκο 3M™ και προσανατολίζουν ηλεκτροστατικά κάθε τριγωνική δομή στο πίσω μέρος για να σχηματίσουν αιχμηρές κορυφές και να μεγιστοποιήσουν την δύναμη της κοπής. Αυτές οι κορυφές δρουν σαν μεμονωμένα εργαλεία κοπής που περνούν μέσα από το μέταλλο και συνεχώς αυτο-ακονίζονται καθώς τα σημεία σπάνε, εξασφαλίζοντας εκτεταμένες υψηλές επιδόσεις στις εφαρμογές παραγωγής βαρέως τύπου. Οι κόκκοι φθείρονται ομοιόμορφα και παρέχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και συνέπεια.

Η ευκολία σχεδιασμού Hookit™
3M™ Cubitron™ II Hookit™ Το  947A Hookit™ έχει σχεδιαστεί με στήριγμα τύπου Hook-and-Loop για γρήγορη προσάρτηση και αφαίρεση. Οι δίσκοι 3M™ Hookit™ είναι ιδανικοί για χώρους εργασίας στους οποίους οι δίσκοι με συγκολλητική επίστρωση μπορεί να μολυνθούν από σκόνη, ακαθαρσίες ή ιζήματα. Οι δίσκοι λείανσης Hookit™ προσαρμόζονται εύκολα και σταθερά σε ένα hook and loop δίσκο σε τυχαίο τροχό και μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά για την επέκταση της λειαντικής ζωής

Χαρακτηριστικά
3M
87626
0051125876266