-6%
3M™ Cubitron™ II Hookit™ 775L Δίσκος Λείανσης
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Film Disc 775L διαθέτει κεραμικό κόκκο 3M Precision Shaped, μια επαναστατική τεχνολογία από την 3Μ. Οι δίσκοι φιλμ 775L  μπορούν να κόψουν έως και δύο φορές πιο γρήγορα και να διαρκέσουν έως και έξι φορές περισσότερο από τα κανονικά λειαντικά.

Οι κόκκοι τεχνολογίας PSG της 3M κόβουν έως 2 φορές γρηγορότερα και διαρκούν μέχρι 6 φορές περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά προϊόντα.
Το υπόστρωμα μεμβράνης παρέχει μεγαλύτερη αντοχή στο σχίσιμο και συγκράτηση των άκρων.
Ιδανικοί για ξεχόνδρισμα, αφαίρεση υλικού και επιστρώσεων,διαμόρφωση επιφανειών κ.α.
Σύστημα τύπου hook & loop, για γρήγορες και εύκολες εναλλαγές δίσκου.
Το μοτίβο πολλαπλών οπών, απομακρύνει τη σκόνη μη επιτρέποντας το μπούκωμα.

Προτεινόμενες ΕφαρμογέςΙδανικό για μια σειρά εφαρμογών που επικεντρώνονται στην αφαίρεση αποθεμάτων και είναι αποτελεσματικά σε μια μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων - συμπεριλαμβανομένων μετάλλων, σύνθετων υλικών, gelcoat και λευκού ξύλου
1,25 €
1,33 €
-6%
3M™ 618 Fre-Cut Λειαντικό Φύλλο
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Eύκαμπτο γυαλόχαρτο 3M™ 618 Fre-cut 230 x 280 mm είναι ένα εξαιρετικό λειαντικό από καρβίδιο του πυριτίου ιδανικό για φινίρισμα βαφών, βερνικιών, ξύλου και πλαστικών. 

Κοφτερή, επιθετική κοπή
Λεπτό φινίρισμα
Με πρόσθετη επίστρωση για αντοχή στο στόμωμα

0,87 €
0,93 €
-6%
3M™ 734 Γυαλόχαρτο Νερού
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Αδιάβροχο ντουκόχαρτο 3M 734 Tri-M-ite 230mmX280mm φτιάχνεται με κόκκους ανθρακοπυριτίου άμεσης κοπής, οι οποίοι το κάνουν εξαιρετικά κοφτερό.Χρησιμοποιείται κυρίως σε βαφές, γεμιστικά, gel coat και βερνίκια. Η μεγάλη ποικιλία σε νούμερα επιτρέπει εξαιρετικά λεία φινιρίσματα.
0,87 €
0,93 €
-10%
3M™ Cubitron™II Fiber Disc 982C
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
3M™ Cubitron™ II Fiber Disc 982C προσφέρει βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα για ανθρακούχα μέταλλα, σε συνδυασμό με μια σκληρή υποστήριξη ινών, παράγει διπλάσια απόδοση. Αυτό σημαίνει λιγότερη κόπωση του χειριστή, ταχύτερη απόδοση και περισσότερα μέρη ανά δίσκο όταν αντιμετωπίζονται εφαρμογές λείανσης υψηλής πίεσης, όπως μεσαία έως βαριά απομάκρυνση γρεζιών
3,47 €
3,86 €
-10%
3M™ Cubitron™ II Fiber Disc 987C
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ο 3M Cubitron™ II 987C Δίσκος Φάιμπερ παρέχει υψηλότερο ποσοστό κοπών, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλους δίσκους φάιμπερ.

Σχεδιασμένοι για να κόβουν γρηγορότερα και να αντέχουν περισσότερο από τα ανταγωνιστικά κεραμικά προϊόντα.
Περιέχουν κόκκους τεχνολογίας PSG που λειτουργούν με πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία παράγοντας περισσότερα κομμάτια ανά δίσκο με λιγότερες εναλλαγές δίσκων για υψηλό ποσοστό παραγωγής κοπών με λιγότερη πίεση, που επιτρέπει στους χειριστές να ολοκληρώνουν σκληρές εργασίες με ελάχιστη κόπωση. 
Η ειδική επικάλυψη grinding aid τους καθιστά εξαιρετικό προϊόν για όλους τους τύπους μετάλλου. Βοηθάει να θερμαίνονται λιγότερο σε ανοξείδωτο χάλυβα και μέταλλα ευαίσθητα στη θερμότητα, όπως κράματα νικελίου και τιτάνιο, μειώνοντας τον αποχρωματισμό του μετάλλου και την οξείδωση, καθώς και τον κίνδυνο να υπάρξουν ρωγμές καταπόνησης.
Ιδανικοί για αφαίρεση σκουριάς, ατελειών και συγκολλήσεων, για τρόχισμα μετάλλου και πολλές άλλες εφαρμογές
3,49 €
3,88 €
-15%
3Μ™ Cubitron™ II Flap Disc 967A Δίσκος Λείανσης (Υπό Γωνία)
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ο 3M™ Cubitron™ II 967Α Δίσκος Φλαπ παρέχει ανώτερα ποσοστά κοπής σε εφαρμογές χαμηλής έως μετρίως υψηλής πίεσης. Οι Δίσκοι μας είναι ιδανικοί για επίπεδες επιφάνειες ή εργασίες σε εξωτερικές ακμές, ειδικά εκεί όπου το τελικό φινίρισμα και η αντίσταση των αυλακώσεων είναι σημαντική.

Σχεδιασμένοι για να κόβουν γρηγορότερα και να αντέχουν περισσότερο από τα ανταγωνιστικά κεραμικά προϊόντα, με κόκκους τεχνολογίας PSG της 3M.
Η ψυχρή θερμοκρασία λειτουργίας μειώνει τον αποχρωματισμό/την οξείδωση του μετάλλου και τις ρωγμές καταπόνησης λόγω θερμότητας.
Οι Δίσκοι Φλαπ με φυλλαράκια κάνουν λείανση και σβήσιμο σε ένα στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τους δίσκους λείανσης και τους δίσκους φάιμπερ.
Η ενσωματωμένη ειδική επικάλυψη (grinding aid) μειώνει τη θερμοκρασία κατά τη λείανση κραμάτων ευαίσθητων στη θερμότητα, αυξάνοντας τη ζωή του δίσκου.
Χρήση για τρόχισμα ηλεκτροσυγκολλήσεων, αφαίρεση γρεζιών, αφαίρεση σκουριάς, λείανση ακμών και σβήσιμο συγκολλήσεων.
7,02 €
8,26 €
-6%
3M™ Flap Wheel 339
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι εύκαμπτοι τροχοί 3M™ 339 Flap είναι ιδανικοί για φινίρισμα και καθαρισμό, παρέχοντας ευελιξία και εξαιρετικές δυνατότητες κοπής και γυαλίσματος.Προσφέρουν μια πιο επιθετική κοπή, ικανή να απομακρύνει τις επιφανειακές ατέλειες και τα σημάδια χειρισμούΓια τον καθαρισμό, την τελική επεξεργασία και την ανάμειξη επιφανειακών ατελειών
3,24 €
3,45 €
-6%
3M™ Cubitron™ II Roloc 984F Δίσκος
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το 3Μ ™Cubitron II Roloc™Disc 984F τρίβει,φινίρει και καθαρίζει ταχύτερα και με μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε όλους τους τύπους μετάλλων.Κατάλληλο για σχεδόν όλα τα μέταλλα,όπως μαλακό χάλυβα,ανοξείδωτο χάλυβα,αργίλιο και τιτάνιο.Η ανθεκτική επίστρωση σε συνδυασμό με τους 3M precision-shaped grain τον καθιστούν ένα σκληρό δίσκο που διαρκεί περισσότερο και έχει ισχυρότερη απόδοση.
2,84 €
3,03 €
-6%
3M™ Lapping Film 261X Φύλλα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Σωματίδια οξειδίου του αργιλίου επικαλυμμένα σε φιλμ πολυεστέρα των 3 mil. Παρέχει ομοιόμορφο φινίρισμα σε διάφορα υποστρώματα. 


Στερεά κατανομή σωματιδίων
Υψηλή κοπτικότητα
Σταθερό και ποιοτικό φινίρισμα
Αντοχή και διάρκεια


2,49 €
2,65 €
-10%
3M™ Cubitron™ II Δίσκος Κοπής Τ41
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το 3M™ Cubitron™ II Cut-Off Wheel διαθέτει 3M Precision Shaped Ceramic Grain για να σας προσφέρει έναν εξαιρετικά γρήγορης κοπής και μακράς διαρκείας τροχό για χρήση σχεδόν σε όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα, μαλακά και σκληρά μέταλλα.Οι δίσκοι Cubitron II της 3Μ προσφέρουν:

Πιο γρήγορη κοπή και λείανση
Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή
Δεν απαιτούν πίεση
Μειώνουν την καταπόνηση του χρήστη
Αυξάνουν την παραγωγικότητα

Προτεινόμενες Εφαρμογές

Για κοπή σε μέταλλα, όπως μέταλλα για αμαξώματα ή λαμαρίνες.
Χρήση σε σωλήνες ανοξείδωτου χάλυβα, εξατμίσεις, σφιγκτήρες και σκουριασμένες συνδέσεις.
5,07 €
5,63 €
-10%
3M™ Cubitron™ II Δίσκος Λείανσης T27
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ο δίσκοι λείανσης 3Μ™ Cubitron™ II είναι κατασκευασμένος με 3Μ κεραμικούς κόκκους ακρίβειας για να σας προφέρει εξαιρετικά γρήγορη και δροσερή δράση κοπής καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής.Συνιστάται για βαριά αφαίρεση συγκόλλησης και άλλες εφαρμογές λείανσης βαρέως τύπου.Ειδικά σχεδιασμένος για να παρέχει υψηλά ποσοστά κοπής για τον ανοξείδωτο χάλυβα, μαλακό χάλυβα και χυτοσίδηρo.
10,69 €
11,88 €
-6%
3M™ Scotch-Brite™ Roloc™ EXL Unitized Wheel, XL-UR Δίσκος φινιρίσματος
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συμπίεσμένοι δίσκοι Scotch-Brite XL-UR™ με σύστημα στερέωσης Roloc.Yψηλή απόδοση και αντοχή για αφαίρεση γρεζιών και φινίρισμα.Μαλακό υλικό και ευέλικτο.Για άνθρακα και ανοξείδωτους χάλυβες, μη σιδηρούχα μέταλλα (κράματα χαλκού, αλουμίνιο, κ.λπ.) και συνθετικά υλικά.
14,65 €
15,59 €
-6%
3M™ Scotch-Brite™ SC-DR Δίσκος Surface Conditioning
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Δίσκοι επιφανειακής επεξεργασίας επικαλυμμένοι με λειαντικό Scotch-Brite
Η σκληρή επίστρωση του δίσκου βοηθά στην επίτευξη υψηλής αντοχής για συνεπή φινίρισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής
Η open load κατασκευή αντιστέκεται στο μπούκωμα επιτρέποντας δροσερό φινίρισμα
Το σύστημα προσάρτησης 3M™Roloc™προσφέρει γρήγορη και εύκολη αλλαγή δίσκου για διεργασίες φινιρίσματος πολλαπλών βημάτων.
2,31 €
2,46 €
-6%
3M™ Scotch-Brite™ Δίσκος Bristle BD-ZB M14
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές
Οι δίσκοι 3M™Scotch Brite™ Bristle υψηλής ταχύτητας αφαιρούν χρώμα, κηλίδες, κόλλες, ηλεκτροσυγκολλήσεις, βαριά οξείδωση και γενικά ουσίες από μεγάλες επιφάνειες γρήγορα και εύκολα. Χρειάζονται ελάχιστη πίεση από τον χειριστή και ο μέγιστος αριθμός στροφών είναι συμβατός με τους περισσότερους γωνιακούς τροχούς.
3M™ Scotch-Brite™ Bristle RD-ZB
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Οι δίσκοι Scotch Brite Bristle παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τις βούρτσες σύρματος και διατηρεί τις λειαντικές ιδιότητες καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του δίσκου για χρήση σε αλουμίνιο και μέταλλο. Χρησιμοποιείται για το φινίρισμα, τη στίλβωση, τον καθαρισμό και για την αφαίρεση χρωμάτων,γρατζουνιών και σκουριάς.
12,20 €
-6%
3M™ Scotch-Brite™ Bristle Radial BB-ZB
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Με μίγμα κόκκων Οξειδίου του Αλουμινίου και κεραμικούς κόκκους ώστε να έχει μεγάλη αντοχή και λειαντική ικανότητα καθόλη την διάρκεια ζωής του λειαντικού.

Οι λειαντικοί κόκκοι παραμένουν σταθεροί καθόλη την διάρκεια ζωής της βούρτσας, και έχουν εξαιρετική απόδοση σε πολλά είδη μετάλλων, όπως αλουμίνιο, χαλκό, ανοξείδωτο χάλυβα, μαύρο χάλυβα κ.α.
Καθαρίζει με την μικρότερη δυνατή πίεση
Εύκαμπτες ίνες για ομοιόμορφο φινίρισμα ακόμη και σε αντικείμενα με καμπύλες και κυρτές γωνίες.
Αφαιρεί χρώματα, λεκέδες, κόλλες, σημάδια συγκόλλησης, σκουριά, βαρέα οξείδια και επιφανειακούς ρύπους.








126,72 €
134,81 €
-6%
3M™ Scotch-Brite™ Bristle Radial BB-ZS
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Η Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush,χρησιμοποιώντας κεραμικό λειαντικό κόκκο, αναμεμειγμένο με οξείδιο του αλουμινίου και χυτές, εύκαμπτες τρίχες, παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τις βούρτσες και διατηρεί την ιδιότητα λείανσης καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της βούρτσας. Αφαιρεί χρώματα, λεκέδες, κόλλες, σημάδια συγκόλλησης, σκουριά, βαρέα οξείδια και επιφανειακούς ρύπους.
38,93 €
41,42 €
-6%
3M™ 314D Σμυριδόπανο Φύλλα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Το 3M™ Φύλλο Σμυριδόπανο Γενικής Χρήσης 314D έχει υφασμάτινο ελαφρύ και εύκαμπτο υπόστρωμα με κόκκους aluminium oxide abrasive, και διατίθεται σε πολλές βαθμίδες κόκκων. Η Ευκαμψία και η ανθετκικότητα του υποστρώματος το βοηθούν να αντέχει σε βαριά απαιτητική χρήση, όπως αφαίρεση οξειδώσεων, γρεζιών κ.α. Χρησιμοποιείται επίσης σε εργασίες σβησίματος και διάφορες επιδιορθώσεις ατελειών.

Χρησιμοποιήστε το για την εξομάλυνση των ακμών, την αφαίρεση ατελειών και γρεζιών, και για τον καθαρισμό από σκουριά
Πολυχρηστικό, ανθεκτικό φύλλο που αποδίδει αποτελεσματικά σε μέταλλο, ξύλο και πλαστικά
Το υπόστρωμα είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό για χρήση με τριβεία
Κόψτε τα φύλλα με το χέρι στην επιθυμητή διάσταση και για να μειώσετε την φύρα
1,91 €
2,03 €
-6%
3M™ Microfinishing Film 272L Ρολό
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το φιλμ λειάνσεως 3M ™ Microfinishing 272L σχεδιάστηκε για να προσφέρει φινίρισμα ακριβείας κοντά σε μια ευρεία γκάμα υποστρωμάτων - από gelcoat και μαλακό ελαστικό έως fiberglass και μέταλλα.Εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν λεπτό φινίρισμα,είναι μοναδικά κατάλληλο για να βοηθήσει στη στίλβωση των φύλλων, το φινίρισμα και το επίπεδο φινίρισμα.
283,00 €
301,06 €
-6%
3M™ Πάτος Στήριξης με Νευρώσεις
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μοναδικό μοτίβο ραβδώσεων.
Ανθεκτικοί σε θερμοκρασίες πάνω από 100°C.
Χρησιμοποιήστε τους για να παρατείνετε τον ρυθμό κοπής και τη διάρκεια ζωής των δίσκων 3M™ Cubitron™ II.
Βελτιώστε τις διαδικασίες της εργασίας, ενώ μειώνετε τα κόστη.
25,75 €
27,39 €
-6%
3Μ™ Βάση Hookit Πολύτρυπη 5/16 50540
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μοναδικό μοτίβο πολλαπλών οπών
Ανθεκτικοί σε θερμοκρασίες πάνω από 100°C.
Χρησιμοποιήστε τους για να παρατείνετε τον ρυθμό κοπής και τη διάρκεια ζωής των δίσκων 3M™ Cubitron™ II.
Βελτιώστε τις διαδικασίες της εργασίας, ενώ μειώνετε τα κόστη.
78,49 €
83,50 €
-6%
3M Βάση Hookit 09562 Velcro M14 115mm
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ανθεκτικές σε θερμοκρασίες πάνω από 100°C.
Χρησιμοποιήστε τες για να παρατείνετε τον ρυθμό κοπής και τη διάρκεια ζωής των δίσκων 3M™ Cubitron™ II.
Βελτιώστε τις διαδικασίες της εργασίας, ενώ μειώνετε τα κόστη.
25,00 €
26,60 €
Λάστιχο Σατινιέρας Με Αέρα (OEM)
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Λάστιχο Σατινιέρας με αέρα για 
Για λείανση και φινίρισμα επιφανειών όπου απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Διαστάσεις: 90mm X 100mm X 19mm
100,44 €
Scotch Brite™ ΕXL Deburring 8'' Τροχός
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
O Scotch-Brite™ EXL Deburring Wheel 9S Fin διαθέτει σκληρή,πυκνή υπόσταση που  ξεφλουδίζει,φινίρει και γυαλίζει όλους τους τύπους μετάλλων, σύνθετων υλικών, γυαλιού και αφήνει μια ομαλή, καθαρή επιφάνεια. Το προσαρμόσιμο χαρακτηριστικό του καθιστά τον τροχό ιδανικό για την αφαίρεση των τμημάτων που έχουν υποστεί σφράγιση ή με λέιζερ ή για φινίρισμα μετά από λείανση με ιμάντα.
55,80 €